Skałka pisze:Skałka jazia już złowiłteraz okonie
. Pozdrawiam
Fajne grubaski ja wczoraj 5 wyciągnąłem ale takie max 25cm
Skałka pisze:Skałka jazia już złowiłteraz okonie
. Pozdrawiam
te0 pisze:Dzis 3 godzinki nad rzeczką zaowocowały 2 pstrążkami ~30cm. Łowiłem na woblerki. Przy ciekawszych miejscach znalazłem kilka fajnych przynęt zerwanych na gałęziach. Super spędzony czas. Woda idealna do łowienia.
te0 pisze:Dzis 3 godzinki nad rzeczką zaowocowały 2 pstrążkami ~30cm. Łowiłem na woblerki. Przy ciekawszych miejscach znalazłem kilka fajnych przynęt zerwanych na gałęziach. Super spędzony czas. Woda idealna do łowienia.
majula7 pisze:te0 pisze:Dzis 3 godzinki nad rzeczką zaowocowały 2 pstrążkami ~30cm. Łowiłem na woblerki. Przy ciekawszych miejscach znalazłem kilka fajnych przynęt zerwanych na gałęziach. Super spędzony czas. Woda idealna do łowienia.
Skałka pisze:W zimie łowię głównie na twisterki, później są woblerki a na pstrągi używam jigów. W sumie używam trzech przynęt na krzyż, które łowią 99% ryb, co nie przeszkadza mi posiadać wielu pudeł z przynętami
(taki przerost formy nad treścią, który często jest częścią wędkarstwa)
. Pozdrawiam
zpryciarz pisze:Ale warto pamiętać że Każda przynęta nie zna dnia i godziny kiedy stanie się kilerem
Skałka pisze:W zimie łowię głównie na twisterki, później są woblerki a na pstrągi używam jigów. W sumie używam trzech przynęt na krzyż, które łowią 99% ryb, co nie przeszkadza mi posiadać wielu pudeł z przynętami
(taki przerost formy nad treścią, który często jest częścią wędkarstwa)
. Pozdrawiam
Skałka pisze:;) Wszystkie Ld (i większość woblerów z Czarnego) z tego okresu są oklejane
Skałka pisze:CDC ja z tymi pudłami na ryby nie chodzęto magazyn. Na ryby zabieram 2 małe pudełeczka
.
Skałka pisze:Na cykady czasem łowię swoją największą rybę z Bystrzycy złowiłem na cykadę 1/16 oz ale to było dawno i nieprawda
Kadi pisze:Skałka pisze:Na cykady czasem łowię swoją największą rybę z Bystrzycy złowiłem na cykadę 1/16 oz ale to było dawno i nieprawda
To ile ta ryba mioła? Ze 6 metry. Znając Ciebie to +\- 10 cm
Kadi pisze:Skałka pisze:Na cykady czasem łowię swoją największą rybę z Bystrzycy złowiłem na cykadę 1/16 oz ale to było dawno i nieprawda
To ile ta ryba mioła? Ze 6 metry. Znając Ciebie to +\- 10 cm
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości