Sprzęt wędkarski

Awatar użytkownika
blackduck
Szczupak
Kontaktowanie:

Re: Sprzęt wędkarski

Postautor: blackduck » czw 13 lut 2025, 22:45

Paweł pisze:
Kadi pisze:Tam był link. Nie wiem gdzie się podział.
https://pl....pl/pl/p/Fenwick-HMG-2%2C3 ... -2cz/39406

Wszystkie linki do pleciony pousuwałem, ponieważ okradli mnie wykorzystując moją własność bez zgody w celach zarobkowych, jak również dokonali celowej manipulacji.

Pojęcia nie masz co ja sie o plecionie nasłuchuje od przedstawicieli handlowych... Często jest to szokujące. 'Niesamowity' właściciel jest.

zpryciarz pisze:Swoją drogą Panowie nie chciąłby ktoś kupic 2x kołowrotek sg6 4000 ?
Leżą już u mnie od 2023 roku w pudełku nie wyciągane. Oba maja szpule zapasowe. Wiadomo że SG nie jest szczytem marzeń jeśli chodzi o kołowrotki ale może ktoś sie skusi ? Z racji ostatnich wydatków potrzebuje troche tego dziadostwa się pozbyć.

Też skusiłeś się na promo 2 w cenie 1? :mrgreen: Taka ciekawostka tą akcje z kołowrotkami sg też pleciony wywołał.
Awatar użytkownika
zpryciarz
Sum

Postautor: zpryciarz » pt 14 lut 2025, 18:47

no było coś takiego ;) w sumie pojechałem po coś innego ale wtedy jeszcze był plan by wymienić kołowrotki w gruntowkach . i do tej pory leży wszystko
Marcin
Awatar użytkownika
Kadi
Sum

Postautor: Kadi » sob 15 lut 2025, 10:00

Nie wiem do końca jak to jest z tymi zdjęciami, ale jeżeli ktoś wrzuca zdjęcie na Fejsa i to zdjęcie nie posiada znaku wodnego autora to chyba automatycznie pozbawia się praw do tego zdjęcia.
#MięsiarzTeam
Awatar użytkownika
Paweł
Administrator
Lokalizacja: ZalewZemborzycki.com / Koło LSM Fart / PZW Lublin - tel: 500-517-699
Kontaktowanie:

Postautor: Paweł » sob 15 lut 2025, 12:15

Kadi pisze:Nie wiem do końca jak to jest z tymi zdjęciami, ale jeżeli ktoś wrzuca zdjęcie na Fejsa i to zdjęcie nie posiada znaku wodnego autora to chyba automatycznie pozbawia się praw do tego zdjęcia.

Skąd Ty takie informacje bierzesz? Sam wymyślasz?
Awatar użytkownika
Kadi
Sum

Postautor: Kadi » sob 15 lut 2025, 15:28

Paweł pisze:
Kadi pisze:Nie wiem do końca jak to jest z tymi zdjęciami, ale jeżeli ktoś wrzuca zdjęcie na Fejsa i to zdjęcie nie posiada znaku wodnego autora to chyba automatycznie pozbawia się praw do tego zdjęcia.

Skąd Ty takie informacje bierzesz? Sam wymyślasz?

Bawię się trochę w aparaty i siedzę na grupach fotograficznych. Niejednokrotnie spotkałem się z takim stwierdzeniem. Nie szukałem jednak podstawy prawnej. Dlatego napisałem, że nie do końca wiem jak to jest z tymi zdjęciami. Nie był to w żaden sposób atak. Dlatego większość ludzi w branży foto wkleja swój malutki podpisik na zdjęciach i to jest dla mnie bardzo zrozumiałe.

\\ edit.

Może źle sformułowałem zdanie. Nie chodzi o pozbawienie się praw do zdjęcia tylko o możliwość skopiowania przez każdego użytkownika i nie są już na wyłączność.
#MięsiarzTeam
Awatar użytkownika
jankozbi
Okoń

Postautor: jankozbi » śr 07 maja 2025, 17:37

Hej ,szukam spina na Wisłę w miarę uniwersalnego,coś około 3m a budżet to do 350 pln.Coś ktoś może zaproponować ?
Awatar użytkownika
blackduck
Szczupak
Kontaktowanie:

Postautor: blackduck » ndz 11 maja 2025, 02:22

jankozbi pisze:Hej ,szukam spina na Wisłę w miarę uniwersalnego,coś około 3m a budżet to do 350 pln.Coś ktoś może zaproponować ?

Mikado Progressive 28 - 3,05m 5-28g

Bolenie/szczypawki :roll:

310 zł proponuje :roll:

Wróć do „Zalew Zemborzycki”