majula7 pisze:Kiedyś fajne teczaki pływały sobie w Krezniczance ryby duze silne, niestety widywałem gosci co po złamaniu dawali odrazu w leb. Dziś juz po nich tylko wspomnienia.
Skałka pisze:Z tęczakiem jest jeden problem, który nazywa się homing. Cała reszta na tak waleczny, ładny i niestety albo stety smaczny
Mada pisze:Jak zrobić z pstrągowej rzeki rów melioracyjny...
Zielony pisze:Mada pisze:Jak zrobić z pstrągowej rzeki rów melioracyjny...
Zgaduję, że to Krężniczanka poniżej mostu kolejowego. Zaś co do prac meliorantów to moje zdanie jest znane od dawna.
misiek1975 pisze:Przejeżdżałem dzisiaj koło Bystrzycy w Prawiednikach i tak na pierwszy rzut oka, to brakuje ze 20-30cm wody. Gdzieś jakieś stawy napełniają powyżej? Bo jeszcze kilka dni wcześniej wyglądało to w miarę normalnie
Crevan pisze:Dzień dobry wszystkim, w tym roku dopiero zacząłem coś tam bawić się w wędkarstwo, więc jeszcze nie zaznajomiony z łowiskami jestem. Chciałem dopytać się, gdzie na miejskim odcinku Bystrzycy wybrać się na spina? Nie zależy mi na jakimś konkretnym gatunku, na razie chciałbym sobie tak poćwiczyć bardziej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 325 gości