szymon71 pisze:A co to znaczy mieć samochód "przy sobie" wie tylko ten, kto o tej porze roku jeździ na ryby. Nie dość, że nie trzeba wywalać wszystkich gratów i przenosić setki metrów na garbie to jeszcze można się zagrzać, nie tracąc z oczu wędek. Z racji wieku (50+) nie biegam już kilka - kilkanaście km z wędką a stałem się wędkarzem stacjonarnym i coraz bardziej cenię sobie wygodę. Zrozumiecie młodsi Koledzy jak będziecie w moim wieku.
pawelublin82 pisze:Odnośnik jest dla User p_zie na dysku C do, którego nie mamy dostępu.
pawelublin82 pisze:Chętnie pojadę, jest jakiś termin dla osób dorosłych, którzy pracują?
Jajakub pisze:Na szczęście osoby które powinny tam być z naszego " ramienia" mogą to zrobić w godz pracy
Zielony pisze:Jajakub pisze:Na szczęście osoby które powinny tam być z naszego " ramienia" mogą to zrobić w godz pracy
Z tego "ramienia" idzie całkiem spora delegacja. Natomiast to są konsultacje społeczne, dotyczące wszystkich a nie tylko przedstawicieli pzw. Taki Sebastian Kowalczyk też powinien się wybrać
Zielony pisze:Ja to myślę, że do tego powinien się włączyć Zarząd Główny bo przecież problem dotyczy całej Polski a nie tylko lubelszczyzny.
Zielony pisze:Ja to myślę, że do tego powinien się włączyć Zarząd Główny bo przecież problem dotyczy całej Polski a nie tylko lubelszczyzny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Mietek i 4 gości