CDC pisze:Zima już chyba wielkimi krokami wkracza do rzek bo sandacze się dzisiaj pochowały ale zębate jeszcze troszkę na chodzie:
zpryciarz pisze:CDC pisze:Zima już chyba wielkimi krokami wkracza do rzek bo sandacze się dzisiaj pochowały ale zębate jeszcze troszkę na chodzie:
masz rękę . piękna rybka. dobrze wiedzieć że coś większego jeszcze pływa i na święta może nie trafi na stół
pawelublin82 pisze:...chociaż mam chrapkę żeby pojechać na jakieś odludne bajoro na okonia.
pawelublin82 pisze:U mnie co do zdjęć to...
zpryciarz pisze:CDC ostatio faktycznie hurtowo, ale rozmiarowo mogłoby być lepiej. mimo to nie mogę narzekać, bo jest na prawdę dobry i przewrotny sezon a czasu mam mniej niż poprzednie lata. bardzo jestem zadowolony szczególnie z okoni bo udało się kilka razy fajnie trafić. najlepszy był dzień gdzie w 25 min trafiłem 7 sztuk okonia +/- 30 cm . pierwszy raz coś takiego miałem. same duże bez drobnicy.
No ale Ty za to mniej a bardziej treściwie. grunt że każdy zadowolony
zpryciarz pisze:...trzeba się cieszyć z tego co jest. mamy i tak super miejsce...ja to myslse już o kolejnym roku i tak sobie myślę że fajnie jakby jakiś przyzwoity jazik wpadł
Krzysiek pisze:Kolega Tomek z Basonii (ten od woblerów;)) wstawiał ostatnio posta na FB, że w jego okolicy zamarznięte.
PawelG pisze:Panowie a jak z pstrągiem na krezniczance i Bystrzycy? Planuje się wybrać wraz z rozpoczęciem sezonu
siwy pisze:Dziś znajomy trafił jakiegoś pstrąga ok 35cm na nizinnej Bystrzycy przed zalewem może z 300m w górę rzeki od mostu na Cienistej...taka ciekawostka dzisiejszego dnia.
PawelG pisze:Panowie a jak z pstrągiem na krezniczance i Bystrzycy? Planuje się wybrać wraz z rozpoczęciem sezonu
PiotrS pisze:PawelG pisze:Panowie a jak z pstrągiem na krezniczance i Bystrzycy? Planuje się wybrać wraz z rozpoczęciem sezonu
Z pstrągiem sytuacja ma się tak, że 16 grudnia ryby stały jeszcze na tarliskach...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości