Bandazyk pisze:Halo halo, a gdzie podsumowania okazów złowionych w 2022? Foty i relacje, raz raz
U mnie nie ma się czym pochwalić

Bandazyk pisze:Halo halo, a gdzie podsumowania okazów złowionych w 2022? Foty i relacje, raz raz
suchy0512 pisze:Bandazyk pisze:Halo halo, a gdzie podsumowania okazów złowionych w 2022? Foty i relacje, raz raz
Ryba sezonu 2022
Miał pewno z 7cm
Bandazyk pisze:No, a jednak ktoś tu coś jeszcze łowi
CDC pisze:Zielony błagam Cię, miej litość z nowym rokiem i nie doprowadzaj ludzi do rozpaczy!
Przecież w naszych wodach mamy pustynię, rozumiesz!, pustynię!
Nie wstawiaj w tym temacie już nic więcej!
Już Suchy przynajmniej zachował się jak człowiek i dał ludziom nadzieję, a Ty!, człowiek zdawało by się wykształcony... Ech! szkoda słów!
Jajakub pisze:Piotrek gratuluję sezonu
Różnorodny jak widzę
I małe pytanie o tego lipienia a w zasadzie te oszałamiające zielono-morskie kolory
Naprawdę był taki kolorowy czy aparat przekłamał ?
Zielony pisze:Jajakub pisze:Piotrek gratuluję sezonu
Różnorodny jak widzę
I małe pytanie o tego lipienia a w zasadzie te oszałamiające zielono-morskie kolory
Naprawdę był taki kolorowy czy aparat przekłamał ?
Lipień był pięknie, ciemno ubarwiony. Ale faktycznie aparat troszkę przekłamał.
CDC pisze:Zielony błagam Cię, miej litość z nowym rokiem i nie doprowadzaj ludzi do rozpaczy!
Już Suchy przynajmniej zachował się jak człowiek i dał ludziom nadzieję, a Ty!, człowiek zdawało by się wykształcony... Ech! szkoda słów!
Paweł pisze:CDC pisze:Zielony błagam Cię, miej litość z nowym rokiem i nie doprowadzaj ludzi do rozpaczy!
W roku 2022 raz pływałem z Zielonym. Zachował się bardzo nieelegancko. Łowiliśmy na totalnej pustyni, wypłynęliśmy w zasadzie, aby się przewietrzyć, a on wywalił okonia wielkości handlowego karpia. Podobno z pustego to i Salomon nie naleje, ale jak widać cuda się zdarzają nie tylko w Kanie Galilejskiej.
Paweł pisze:CDC pisze:Zielony błagam Cię, miej litość z nowym rokiem i nie doprowadzaj ludzi do rozpaczy!
W roku 2022 raz pływałem z Zielonym. Zachował się bardzo nieelegancko. Łowiliśmy na totalnej pustyni, wypłynęliśmy w zasadzie, aby się przewietrzyć, a on wywalił okonia wielkości handlowego karpia. Podobno z pustego to i Salomon nie naleje, ale jak widać cuda się zdarzają nie tylko w Kanie Galilejskiej.
Kadi pisze:Paweł pisze:CDC pisze:Zielony błagam Cię, miej litość z nowym rokiem i nie doprowadzaj ludzi do rozpaczy!
To taka ironia na wyrostlowiliście na jedynym zbiorniku nokill na pojezierzu. Został on przygotowany lepiej niż Dratów pod mistrzostwa Polski. W maju złowienie tam 11 sztuk Szczupaka w 3 godziny nie stanowiło jakiegoś wielkiego problemu. Szkoda tylko, że da się łowić tylko z brzegu i nie wiem czy da się sprawdzić skąd pochodziły ryby na zarybienie tego bajorka, słyszałem różne teorie:D
Kadi pisze:Nie chcę powielać, jeżeli to bzdury. Zwłaszcza, że informacje otrzymywałem bezpośrednio. Ktoś może mieć do mnie później żal.
Kadi pisze:Nie mniej jednak. Moi dyletanci będą mieli do mnie żal. Nawet jeżeli to nie jest prawdą a Ty wiesz, bo byłeś to po co będę się wylewał.
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła, jak zwykła rzec moja babcia
Kadi pisze:Ja tylko napisałem, ze ciekaw jestem czy da się sprawdzić skąd pochodził materiał zarybieniowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości