Mada pisze:Niestety nie dał ryby na pierwszym wypadzie:D Dzieki za transakcję.
Przyjdzie dzień na niego,i da,może nie jedną
Mada pisze:Niestety nie dał ryby na pierwszym wypadzie:D Dzieki za transakcję.
darek pisze:Sprzedam nie potrzebne mi kije spiningowe
1. Konger W CH 2 Dancer 270 3-14 trzy razy nad wodą-250zł
2.Konger W CH 2 Impuls 240 5-18 nie używany -250zł
3.Mikado Progresive 270 2-10 nie używany,chyba nawet na gwarancji 150zł
4.Salmo hornet pro 240 5-20 nie używany 200zł
5.SG Parabellum 246 3-14,Używany 150zł
Kontakt tu na forum .
darek pisze:Witaj wi klubienauczka,wędek się nie kupuje w internecie,teraz juą wiem
zpryciarz pisze:dlaczego ?
BCH pisze:
Bo jak masz z pięć sztuk jednego modelu na miejscu, to sobie wybierasz najstaranniej wykonany. Ot taka sztuczka zadowolonego klienta.
siwy pisze:A ja mam już wiekowego Jaxona Varis Pro 10-40g (WJ-SCS20240) ...no dla wielu drut zbrojeniowy, a mi strasznie się podoba i katuje go już nie wiem który sezon...od okoników 12cm po sandacze, bolenie i szczupaki 85cm.
Ale szukam kogoś, kto by mi wywalił oryginalne przelotki i uzbroił w większe srednice - albo sam rozkład jest do dupy i plecionka drze jak hamulce w aucie albo sama średnica też jest problemem dla plecionki 0,16mm.
Kto by mi go przerobił? Mam tylko kijek - więc usługa + materiał.
CDC pisze:Śmiem twierdzić
BCH pisze:CDC pisze:Śmiem twierdzić
Tak, o ile dotychczasowe przelotki nie są zużyte/zniszczone (nie wiem, nie widziałem). Jeśli w pierścieniach wyżłobiły się rowki (trzeba się postarać, żeby tak się stało, ale nie jest to ani jakieś trudne, ani szczególnie niespotykane), to każda linka może o nie haczyć i się strzępić.
siwy pisze:CDC - nie wiem do kogo to piszesz, bo ja mam problem z przelotkami, a nie plecionką - tylko topi się od wysokiej temperatury przelotek szczytowych po każdym rzucie, bo jakiś debil z fabryki sobie wymyślił że ta mała średnica będzie ok do kija 40g...a mi się spodobała krzywa ugięcia i pancerność kija i dlatego go mam...ale nadszedł czas na wymianę tych przelotek, bo są po prostu do dupy i żadna inna teoria nie ma tu zastosowania.
Zielony pisze:Mam do sprzedania niemal nowy spinning pstrągowo okoniowy. Robinson diaflex 198 cm. c.w.10gram. Cena 300zł. Nowa kosztuje 550zł. Wędkę kupiłem miesiąc temu i jest naprawdę dobra tyle, że zdublowałem sobie spinningi bo mam drugi o niemal tych samych parametrach. Mój tel. 669 040 314
Tu link do filmu z tą wędką w akcji https://www.youtube.com/watch?v=jXv2N_XtCRI
Mada pisze:Zielony pisze:Mam do sprzedania niemal nowy spinning pstrągowo okoniowy. Robinson diaflex 198 cm. c.w.10gram. Cena 300zł. Nowa kosztuje 550zł. Wędkę kupiłem miesiąc temu i jest naprawdę dobra tyle, że zdublowałem sobie spinningi bo mam drugi o niemal tych samych parametrach. Mój tel. 669 040 314
Tu link do filmu z tą wędką w akcji https://www.youtube.com/watch?v=jXv2N_XtCRI
Trochę wykopek, ale co wybrałeś zamiast tego Diaflexa i dlaczego?
Zastanawiam się właśnie nad jakimś króciakiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 172 gości