Poproszę.
Skałka pisze:Kołowrotek Konger Ultirs Aqua 810FD, opisany jako spinningowy ale do spławika pewnie się nada.
Parametry:
7 łożysk kulkowych, 1 oporowe
przedni hamulec wielotarczowy
obudowa i rotor z kompozytu grafitowego
szpula główna aluminiowa
szpula zapasowa grafitowa
komputerowo wyważony rotor
korbka aluminiowa CNC
precyzyjny system nawijania żyłki
tytanowe pokrycie rolki
pojemność: 0,18/235 0,20/195 0,25/120
waga: 250g
siwy pisze:Sam pomykam nawet po zalewie na belly - zajefajna sprawa...wygoda, plecy oparte...jak w fotelu przed TV
siwy pisze:Szukam Fiata Fiorino 1,4 benzyna (ew. z LPG) do 20tys.zł..przynajmniej w 15% będzie używany jako transport na ryby i dla moich pompowanych pływadeł wiec zaliczam do sprzętu wędkarskiego![]()
Gdyby ktoś miał lub słyszał, że ktoś chce sprzedać, itp to proszę o info.
Ps. To pomarańczowe z komisu BlueCar w Elizówce już oglądałem - trochę za dużo chcą jak za trzepniete w tył (oczywiście nic na ten temat nie wiedzą choć ślady są ewidentne i tylne drzwi na pewno nie są szczelne a naprawa zakosztuje)
CDC pisze:siwy pisze:Szukam Fiata Fiorino 1,4 benzyna (ew. z LPG) do 20tys.zł..przynajmniej w 15% będzie używany jako transport na ryby i dla moich pompowanych pływadeł wiec zaliczam do sprzętu wędkarskiego![]()
Ps. To pomarańczowe z komisu BlueCar w Elizówce już oglądałem - trochę za dużo chcą jak za trzepniete w tył (oczywiście nic na ten temat nie wiedzą choć ślady są ewidentne i tylne drzwi na pewno nie są szczelne a naprawa zakosztuje)
Ty Siwy bierz wolne i zasuwaj tym co masz. Podobno ostatnie dwa dni sandacze biorą rewelacyjnie, słyszałem o prawdziwym pogromie i ponad 20 szt. z jednego pływadła.
CDC pisze:siwy pisze:Szukam Fiata Fiorino 1,4 benzyna (ew. z LPG) do 20tys.zł..przynajmniej w 15% będzie używany jako transport na ryby i dla moich pompowanych pływadeł wiec zaliczam do sprzętu wędkarskiego![]()
Ty Siwy bierz wolne i zasuwaj tym co masz. Podobno ostatnie dwa dni sandacze biorą rewelacyjnie, słyszałem o prawdziwym pogromie i ponad 20 szt. z jednego pływadła.
Rafał pisze:CDC jak jeszcze nikomu nie oddałeś to ja jestem chętny. Do spławikówki dla mojej córki będzie ok. Tylko gorzej z odbiorem bo nie wiem kiedy będę w Lublinie.
Rafał pisze:Ok dzięki napewno się odezwę w najbliższym czasie