Albo coś jak np. to:
https://kopalniawiedzy.pl/beton-cement- ... Rzym,35899
Też niby prowizorka a jednak...

BCH pisze:Elegancko. Te dwa pierwsze to chyba nie prześwity, a ozdobniki ze srebrnej nici. No ale może wzrok mnie myli (?).
Mi się udało w końcu wykończyć to, co sobie wymyśliłem na pierwszego stycznia.
Chrzest był w niedzielę i trzeba go poprawić albo kij pójdzie w świat. Dwa pstrągi okołowymiarowce i jedno nie wiem co mi pospadało. Na osłodę do podbieraka dociągnąłem całkiem przyzwoitego zębacza, takiego przed sześćdziesiątką.
Jajakub pisze:Równiutko nałożone i wygląda że nie przesadziłeś z ilością lakieru
Jeśli mnie wzrok nie myli tzn zdjęcie nie przekłamuje masz tam tylko jakieś drobne prześwity między zwojami
Jeśli tak to musisz podczas kręcenia dosuwać zwoje od czasy do czasu
Jeśli nie to powyższa uwaga Cię nie dotyczy:-)
Zielony pisze:Aldku wygląda to mega perfekcyjnie. Położenie lakieru jest mega. Nie ma żadnej buły czy jakichś niedoróbek. Jak dla mnie bomba!
Jajakub pisze:Kiedyś po 1 warstwie lakieru na omotkach poleciałem z tym kijem na ryby
I już tak zostało
Więc nie ma się tym za bardzo co przejmować
Jajakub pisze:Co do pod-omotek
Wiem że w kijach ciężkich np morskich stosuje się je ze względu na duże przeciążenia
Przy blankach klasy ul, l czy m w zasadzie nie jest to potrzebne
Podszlifuj tylko od spodu stopkę żeby dobrze przylegała do blanku i nie powinno być problemu
BCH pisze:Hmmm. Wygląda jak złamany szczyt z wklejoną przelotką szczytową w miejscu złamania.
Czemu to ma służyć?
Użytkownicy przeglądający to forum: bodzio66665 i 5 gości