Misiek1985 pisze:Paweł nie wiesz kto może mieć w Lublinie ? Rybka, takaryba i haczyk nie maja
Misiek1985 pisze:Paweł nie wiesz kto może mieć w Lublinie ? Rybka, takaryba i haczyk nie maja
Kadi pisze:Pawle od kiedy ruszasz w nowych barwach? Gdzie to będzie na Łęczyńskiej? Po czapkę bym podjechał jak będę wracał z roboty czy coś.
Póki co normalnie urzędujesz na Romera? Coś tam jeszcze zostało do wzięcia?Paweł pisze:Oficjalnie od 1 października, nieoficjalnie to pewnie wcześniej, ale trudno mi się określić dokładnie kiedy. Muszę posprzątać po sobie na Romera najpierw. Sprzątanie zacznę od przyszłego tygodnia. Czapki powinny być już w piątek.
Speed pisze:Póki co normalnie urzędujesz na Romera? Coś tam jeszcze zostało do wzięcia?Paweł pisze:Oficjalnie od 1 października, nieoficjalnie to pewnie wcześniej, ale trudno mi się określić dokładnie kiedy. Muszę posprzątać po sobie na Romera najpierw. Sprzątanie zacznę od przyszłego tygodnia. Czapki powinny być już w piątek.
grzes0000 pisze:Witam
Od niedawna mieszkam w Lublinie i nie dawno odnalazłem ten sklep - przede wszystkim w miarę blisko i obsługa OK. Szkoda że go zamykacie.
Znowu trzeba będzie szukać nowego sklepu
P.S. Śledzę Wasze forum od dobrych trzech lat i stwierdzam że fajną ekpię macie na nim.
Pozdro i połamania
kocio pisze:Witamy my też żałujemy najlepsze źródło informacji można było zaczerpnąć
Kadi pisze:Pawle teraz zmień tu nazwę i wrzucaj promocje ze sklepu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości