Paweł pisze:rafal_Lbn pisze:nieee no teraz to sie wkur.... wesele mam:/
Swoje?
taa jeszcze co

Paweł pisze:rafal_Lbn pisze:nieee no teraz to sie wkur.... wesele mam:/
Swoje?
rafal_Lbn pisze:może na kacu jakoś dam rade
Paweł pisze:rafal_Lbn pisze:może na kacu jakoś dam rade
Na delirium był byś mistrzem drop shota
Kadi pisze:To ja poprosze na pw dane do przelewu
Kamillo pisze:JA blachami wyciosam co się da ;p
Kadi pisze:Pamiętaj że będę tam ja. Czyli nie będzie ryb.
Kadi pisze:Pamiętaj że będę tam ja. Czyli nie będzie ryb.
Kadi pisze:Wlasnie a jak beda wygladac zasady punktacji? Czy np wymiarowy szczupak da jakas okreslona liczbe punktow? Czy np ww. Okon 19 cm da tyle samo?
tomasz_jak pisze:Kurcze niestety nie dam rady wystartować z Wami chłopaki bo
będę się uganiał za dorszami,brosmami,rdzawcaami i oby halibutem na
wyspie Vega w Norwegii![]()
![]()
![]()
Robert pisze:Witam.
Przydała by się charakterystyka bo ja np. nie znam wody a interesuje mnie jaka tam jest populacja boleni. Żerują na otwartej wodzie czy po brzegach. Widać ataki na powierzchni czy nie. Jeśli tak to jak często. Mają tam ukleje czy nie. Przejrzystość wody w cm.
Robert pisze:PS. Nie znam zalewu Zemborzyckiego ale nie podejrzewam aby się różnił od innych podobnych wód. Nie wiem co chcecie uzyskać pakując tam sandacza. Sandaczem się zarybia raz i on już tam sobie da radę bez zarybienia.
Robert pisze:Dzięki za odpowiedz. Szkoda, że woda mętna bo to wyklucza zbiornik jako dobre łowisko boleni. Nie znam nikogo kto potrafi łowić regularnie rapy w takich wodach. Pozdrawiam,(też rodowity Tarnobrzeżanin
zibilbn pisze:Tak za zebrane pieniądze zbudujecie tarliska dla sandaczy no już to widzę a jeśli nawet to sandacza w zalewie mniej bo wasze odłowy spowodowały zmniejszenie jego populacji dam i 200 zł tylko odpowiedzcie mi bo nie kumam dlaczego odławiacie sandacze a nie Leszcza którego jest ogrom.