Dzisiaj zostało zapłaconych kolejnych 5 wpisowych. Jest nas w tej chwili 17 osób.
Rybkarz pisze:a propos wolnych miejsc ... komuś obiecałem miejsce u siebie na pontonie na zawodach, ale niestety nie pamiętam komuNiech ta osoba się do mnie zgłosi.
Jeżeli nie to miejsce znowu będzie wolne![]()
Pamięć mam dobrą, ale krótką ...
zander30 pisze:Rybkarz pisze:a propos wolnych miejsc ... komuś obiecałem miejsce u siebie na pontonie na zawodach, ale niestety nie pamiętam komuNiech ta osoba się do mnie zgłosi.
Ja chętnie dołączę jeżeli owa osoba sie nie zgłosi
hombre06 pisze:Cała pula dla zwycięzcy?
Rybkarz pisze:zander30 pisze:Rybkarz pisze:a propos wolnych miejsc ... komuś obiecałem miejsce u siebie na pontonie na zawodach, ale niestety nie pamiętam komuNiech ta osoba się do mnie zgłosi.
Ja chętnie dołączę jeżeli owa osoba sie nie zgłosi
Ok. Zaczekajmy do końca tygodnia. Może "zguba" się znajdzie. Jak nie to miejsce będzie dla Ciebie.
Paweł pisze:Chcieliśmy jeszcze do nagród dorzucić kaczkę od Savage Gear, ale niestety w Lublinie nie mogliśmy dostać.
zander30 pisze:Paweł pisze:Chcieliśmy jeszcze do nagród dorzucić kaczkę od Savage Gear, ale niestety w Lublinie nie mogliśmy dostać.
Nawet w rybce na elizowce??
Rafiki pisze:Siema Pawciu a na allegro nie mozna zamówić Suicide Duck? Wybierasz się jutro rano na ZZ?
Rafiki pisze:To jak cos moge podjechac po Ciebie i razem skoczymy bylbym u Ciebie gdzies 4 45
Użytkownicy przeglądający to forum: majula7 i 5 gości