siwy pisze:Kadi - też będę walczył z brzegu raczej po trzcinowiskach, pod koniec przeskoczę może pod las.
Jerk pisze:Czy wiadomo juz cos na temat punktacji?
Paweł pisze:Jerk pisze:Czy wiadomo juz cos na temat punktacji?
Szczupak, sandacz - 750 pkt. za wymiar + 50 pkt. za każdy centymetr.
Boleń - 400 pkt. za wymiar + 50 pkt. za każdy centymetr.
Okoń - 50 pkt. za wymiar + 20 pkt. za kazdy centymetr.
Sum z uwagi na okres ochronny nie jest brany pod uwagę.
Mały87 pisze:Ale lista uczestników jest długaaa...Coś mi się zdaje że będziemy oglądać piękne ryby
Paweł pisze:91 na liczniku
xnt pisze:Dzisiaj odwiedziłem Pawła w sklepie. Nagród jest tyle, że chyba ciężarówkę trzeba będzie zamówić. Podejrzewam, że jutro Zalew przeżyje niezłe oblężenie spinningistów
.
ElDiablos88 pisze:Małe pytanie, jako że zawody (te będą moimi pierwszymi) są mi zupełnie obce a gdzieś wyczytałem że nie etycznym zachowaniem jest łowienie na dzień lub dwa przed zawodami na miejscu w którym owe zawody odbyć się mają..??? Czy faktycznie tak jest to postrzegane przez współzawodników? W sumie może być to dość nie sprawiedliwe w stosunku do zawodników którzy są przyjezdni (z daleka) i nie mają możliwości trenować ale... zawsze jest jakieś aleTu mogli by się wypowiedzieć jacyś bardziej doświadczeni zawodnicy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości