Kadi pisze:Pro guide x misiulub temu podobne z Dragona.
Dzięki Kadi pomacamy

Kadi pisze:Pro guide x misiulub temu podobne z Dragona.
Kadi pisze:W rybce to mająWydaje mi się że tubular, ale jakoś teraz do mnie nie przemawiają wędki z DAMa. Sztywne to strasznie i od razu kojarzą mi się z ulubioną Inazumą
Mają i proguide'a w rybce. Możesz też zmacać Gunki, są szybkie i lekkie, ale u nich kij do 12g to tak naprawdę do 22.
A nie odzywam się bo nie łowię na bagnie, byłem ostatnio w Grudniu z Ecko to 5 Okoni złowiłem i tak zakończyłem sezona wcześniej to byłem tam chyba we Wrześniu heh.
Mietek pisze:Misiek, jakby coś to rybka od 11.01 będzie czynna bo mają remanent
misiek1975 pisze:Miał ktoś styczność z DAM Effzett Optimus II Spin 2,40m 3-15g? To pełny spin czy wklejka? Albo Dragon CXT MicroSpecial MS-X Spinn 2,44m 3-18g?
Kadi pisze:W rybce to mająWydaje mi się że tubular, ale jakoś teraz do mnie nie przemawiają wędki z DAMa. Sztywne to strasznie i od razu kojarzą mi się z ulubioną Inazumą
Mają i proguide'a w rybce. Możesz też zmacać Gunki, są szybkie i lekkie, ale u nich kij do 12g to tak naprawdę do 22.
A nie odzywam się bo nie łowię na bagnie, byłem ostatnio w Grudniu z Ecko to 5 Okoni złowiłem i tak zakończyłem sezona wcześniej to byłem tam chyba we Wrześniu heh.
Kadi pisze:Mam to samo w tej samej gramaturze i długościbardzo mało ryb z niego mi spadło. Na palcach jednej ręki policzę
dobry zakup.
Użytkownicy przeglądający to forum: miro-re i 2 gości