Bonusamor pisze:18 Petro Slobodian, proszę poprawić
sslonio pisze:Gratulację dla Organizatorów tych zawodów jak i Administratorów tego Forum! Bardzo dużo ciekawych i pożytecznych informacji a mieszkając pod Lublinem dopiero dowiedziałem się o Waszym istnieniu!![]()
Fajnie. Będę częściej tu zaglądał
sslonio pisze:Gratulację dla Organizatorów tych zawodów jak i Administratorów tego Forum! Bardzo dużo ciekawych i pożytecznych informacji a mieszkając pod Lublinem dopiero dowiedziałem się o Waszym istnieniu!![]()
Fajnie. Będę częściej tu zaglądał
Margo pisze:Gratuluję imprezy, ale... Panowie propagujecie no kill, przestrzeganie przepisów dot. amatorskiego połowu ryb, piętnujecie tych co nie przestrzegają tych przepisów, super, chwała wam za to. Ale dlaczego sami nie przestrzegacie innych przepisów prawa obowiązujących w naszym kraju m. in. podczas zawodów bardzo dużo pojazdów uczestników zawodów było zaparkowanych m. in. na trawnikach, zieleńcach. Są to wykroczenia, czy wam się podoba czy nie. Czy tak ciężko było przestawić samochody dalej, zgodnie z przepisami.... Tylko proszę bez tłumaczenia że coś tam itd. Wiem że zaraz spadnie na mnie fala krytyki, miałem nie ruszać tego tematu, ale: Wy wymagacie od innych przestrzegania przepisów to i zacznijcie wymagać od siebie. Pozdrawiam
Bandazyk pisze:To niech mi ktos powie gdzie ma zaparkowac taka ilosc uczestnikow? To namiot na zawody tez stal na trawie i deptalismy prastare i dziewicze dla natury trawniki nad zz. Jesli ktos chce byc mega eko frendly to powinien zrezygnowac z wedkarstwa, bo czy nigdy nie urwales zestawu, gumy ktora z kawalkiem plastikowej zylki nie zostala pod woda? Widze ze w forum zz zaczyna sie wlewac fala krytyki, nic nikomu nie wolno, zdjecia z niewymiarowa ryba to wykroczenie, zabranie ryby wymiarowej to kryminal, szanowac zielen, nie myc sie mydlem i zostac vege. Zaczyna sie w dupach przewracac.
Bandazyk pisze:To niech mi ktos powie gdzie ma zaparkowac taka ilosc uczestnikow? To namiot na zawody tez stal na trawie i deptalismy prastare i dziewicze dla natury trawniki nad zz. Jesli ktos chce byc mega eko frendly to powinien zrezygnowac z wedkarstwa, bo czy nigdy nie urwales zestawu, gumy ktora z kawalkiem plastikowej zylki nie zostala pod woda? Widze ze w forum zz zaczyna sie wlewac fala krytyki, nic nikomu nie wolno, zdjecia z niewymiarowa ryba to wykroczenie, zabranie ryby wymiarowej to kryminal, szanowac zielen, nie myc sie mydlem i zostac vege. Zaczyna sie w dupach przewracac.
któregoś roku straż miejska sypała mandaty przy moście na Żeglarskiej, każdemu kto miał choćby źdźbło trawy pod samochodem.Mięsiarz pisze:Mam gdzies te trawniki. Jestem wygodny i jesli nie zrobią tam rezerwatu przyrody to mam wyj**ane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość