majula7 pisze:Od jutra żegluje po mazurach, kiedyś jak tam byłem to zezwolenia kupowałem w przedsiębiorstwie rybackim. Czy teraz dalej tak jest czy moze w pzw kupię? Jeziora to Kisajno Dobskie, Mamry itd.
ja kupowałem online .
majula7 pisze:Od jutra żegluje po mazurach, kiedyś jak tam byłem to zezwolenia kupowałem w przedsiębiorstwie rybackim. Czy teraz dalej tak jest czy moze w pzw kupię? Jeziora to Kisajno Dobskie, Mamry itd.
majula7 pisze:Online w przedsiębiorstwie czy pzw, np. Mamry ani w wykazie wod pzw ani w przedsiębiorstwie rybackim
zpryciarz pisze:majula7 pisze:Online w przedsiębiorstwie czy pzw, np. Mamry ani w wykazie wod pzw ani w przedsiębiorstwie rybackim
wydaje mi się że będziesz musiał kupić dwa zezwolenia . w gospodarstwie w Giżycku jak chcesz połowić a Mamry to pod PZW suwalki
CDC pisze::lol: Fantastyczna sprawa, wielkie gratulacje i szacuneczek!
A podobno na PZW nie ma ryb
Zielony pisze:za mało okrągłe kamyki w rzece
BCH pisze:Zielony pisze:za mało okrągłe kamyki w rzece
Przez tyle lat coś mi nie pasowało i nie pasowało. I kombinowałem co, i nie mogłem wykombinować. Nooooo, to teraz już w końcu wiadomo. Dzięki.
Jajakub pisze:Bo łowić to trza umić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości