szymon71 pisze:A gdybym tak chciał przyjechać od slipu na Dąbrowie z pontonem ale bez przyczepki , to zarobię mandacik? A gdyby tak zostawić kartkę za szybą, że pływam to coś pomoże?
Ja ciągle tak robie.
szymon71 pisze:A gdybym tak chciał przyjechać od slipu na Dąbrowie z pontonem ale bez przyczepki , to zarobię mandacik? A gdyby tak zostawić kartkę za szybą, że pływam to coś pomoże?
siwy pisze:Ja ciągle tak robie.
Sprężynowy Dziadek pisze:Potwierdzam, Siwy przyjeżdża nad wodę, napierdziela leciutkimi przynętami po 60 - 80 gr., jak już pływa min. 30 szt. ogłuszonych ryb po powierzchni, wtedy wypływa na ceracie i zbiera je podbierakiem jak swoje, po czym zawija się na chatę![]()
BCH pisze:Dobry plan, zmieniam zestaw.
Sprężynowy Dziadek pisze:siwy pisze:Ja ciągle tak robie.
Potwierdzam, Siwy przyjeżdża nad wodę, napierdziela leciutkimi przynętami po 60 - 80 gr., jak już pływa min. 30 szt. ogłuszonych ryb po powierzchni, wtedy wypływa na ceracie i zbiera je podbierakiem jak swoje, po czym zawija się na chatę![]()
A tak na poważnie, pamiętam, że Siwy co najmniej dwa razy pisał, że zostawia kartkę za szybą... wiadomo braki kadrowe, więc nie tylko błyskotliwi trafiają do formacji...
joker pisze:Pozdrawiam bolkospiningistów którzy wczoraj po południu na zalewie rozklekotaną łajbą z pierdzącym silnikiem widząc, że mam zarzucone wędki przepłynęli mi po żyłkach 15 m od brzegu
Sprężynowy Dziadek pisze:To jak już będziesz się zabierał za smażenie tej zbiórki, to daj cynk, zajadę z flakonem na degustację![]()
BCH pisze:Chore to jest. Jeszcze zdjęcia tych pontonów wstawiajcie za szybę...
Jak ze wszystkim w wolsce trzeba się tłumaczyć, że się nie jest jeleniem...
BCH pisze:
----
Chore to jest. Jeszcze zdjęcia tych pontonów wstawiajcie za szybę...
Jak ze wszystkim w wolsce trzeba się tłumaczyć, że się nie jest jeleniem...
Gelson2 pisze:Skoro już jesteśmy przy temacie wjazdu, postoju itp. Orientuje się ktoś jak w tym roku z parkowaniem pod wieżą? W tamtym roku była pod znakiem zakazu adnotacja, natomiast w tym jej nie ma. Wiem że temat pewnie wałkowany nie raz, ale u nas zmienia się jak w kalejdoskopie... Z góry dziękuję za informację.
stasioo94 pisze:Niezła frekwencja dziś nad Zalewem. 40 łódek naliczyłem
Kadi pisze:stasioo94 pisze:Niezła frekwencja dziś nad Zalewem. 40 łódek naliczyłem
Bierze Sandacz, Szczupak, BolenikiTo som.
100 lat Paweł.
Użytkownicy przeglądający to forum: majula7 i 5 gości