majula7 pisze:Za późno na trocie ponoć. Jak belony są to trocie zanikają. Trotki w okolicach ujścia rzek. Byłem na falochronie w Mikoszewie na ujściu Wisły i wyszło coś do blachy ciemnego niestety nie chciało lyknac. Nie do końca wiedziałem czy można tam łapać bo obok rezerwat.
Zielony pisze:W Maroko to nie mam ale wystartowałem w zawodach "Puchar Raczka". Było fajnie. Atmosfera tak jak opowiadali koledzy znakomita. Było też gorąco. Wygrali rzecz jasna najlepsi i rzeczywiście łowili imponująco.Zawody rozegrały się na sumach co było raczej zaskoczeniem dla spinningistów a przynajmniej dla mnie. Pierwszą turę z Mariuszem Gierachem (Mario) wyzerowaliśmy co nie było sensacją bo zer było sporo. W drugiej przegraliśmy walkę z sumem. Po mniej więcej godzinie holu strzeliła plecionka. Dosłownie na godzinę przed końcem udało mi się skusić i wyholować mniejszego 157cm suma. Mario podebrał go po mistrzowsku. Sandaczy było bardzo mało bo w drugiej turze na 65 łodzi złowiony był tylko jeden. Koledzy z koła Fart z Mariuszem na czele zajęli znakomite siódme miejsce i też złowili największego szczupaka.
Użytkownicy przeglądający to forum: blackduck, Google [Bot] i 5 gości