BCH pisze:Madafaka! Przecież to prawie jakby Nessie dorwać.
Przełom Dunajca widzę, czy w oczach mi się mieni?
Zielony pisze:Głowacic powyżej 120cm złowiłem trzy ale nigdy ich nie zgłaszałem. W wolnej chwili wstawię fotorelację. Mam też unikatowe filmiki nigdzie nie publikowane ale to musiałbym poprosić Pawła o pomoc bo nagrań nie umiem wstawiać na forum
majula7 pisze:Zielony pisze:Głowacic powyżej 120cm złowiłem trzy ale nigdy ich nie zgłaszałem. W wolnej chwili wstawię fotorelację. Mam też unikatowe filmiki nigdzie nie publikowane ale to musiałbym poprosić Pawła o pomoc bo nagrań nie umiem wstawiać na forum
Daj na Youtube i skopiuj link
BCH pisze:Podziwiam i zazdroszczę.
Zielony pisze:Z tych głowacic tylko jedną złowiłem streamerem. Może to zaskakujące ale większość głowacic jakie złowiłem to tak zwana długa nimfa. Najlepszą moją nimfą jest imitacja jętki majowej. Głowacice podobnie jak pstrągi szaleją na jej punkcie. Większość swoich głowacic złowiłem na Sanie bo też tam spędzałem najwięcej czasu. Taka ryba na 120cm jest bardzo stara, według prof. Witkowskiego ma około 25lat. Wszystkie uwolniłem a ta 118 i 124cm to ta sama ryba, którą złowiłem w sumie trzy razy. Przy pierwszym naszym spotkaniu miała 102cm. Prześladowała mnie przez wiele lat.
Zielony pisze:Dokładnie ta sama. Długa historia. Miło mi przeczytać pozytywne komentarze ale nie chcę zawłaszczyć forum swoimi głowacicowymi historiami. Adminowi przesłałem film nie bez problemów. Obiecał, że wstawi na forum i wracajmy do naszych tematów tym bardziej, że ostatnio bardzo mnie wciągnęły sandacze i sumy, które szalenie trudno złowić. Miałem ładne branie na zalewie ale zapomniałem zakręcić hamulec na beton...tu muszę się sporo nauczyć i to jest fajne, nowe
miro-re pisze:https://kurierlubelski.pl/oczyszczanie-zalewu-zemborzyckiego-zainwestowane-pieniadze-zostana-wyrzucone-w-bloto/ar/c1-15331672
Użytkownicy przeglądający to forum: kooozi i 1 gość