bodzio66665 pisze:Za takie coś powinno być min. 100 tys. Kary, to by się odechciało sqrwielowi kusować.
Dokładnie. Jestem tego samego zdania .
bodzio66665 pisze:Za takie coś powinno być min. 100 tys. Kary, to by się odechciało sqrwielowi kusować.
Bandazyk pisze:Tylko wędkarze zrozumieją ogrom straty, ileż to by było juniorów z tych ryb. Tu mamy tylko liczbę z tej danej nocy, a ile wyjechało wcześniej?
zpryciarz pisze:A będzie pewnie jeszcze więcej wydr nastawionych na wszystko i wszędzie
https://www.facebook.com/groups/1588816 ... 422448552/
Kod: Zaznacz cały
Zanim na dobre zaczął się sezon wędkarski to początek miał sezon kłusowniczy! Dwaj panowie z koła lin-czuby właśnie oddali pozwolenia na rok 2023 i jak każe regulamin przez 2 lata nowych u nas nie wykupią. Rok 2023 ze względu na wysokie ceny ryb ma być rokiem aktywnej Społecznej Straży Rybackiej w naszym kole. Efekty już widać! Powodzenia Koledzy z SSR i dziękujemy!
Zielony pisze:Rok temu na kładce poniżej zapory widziałem jeszcze lepszą akcję ale nie wypada pisać co tam oni robili. Wiosenne sprawy hihi.
Zaś ten ancymon ze zdjęcia powyżej to chyba bardzo chciał być zatrzymany.
Kadi pisze:Ja widziałem nad naszym ZalewemZa banerem Playa Marina. Przy samej ulicy prowadzącej do wieży, ale szybko zakładała gacie
Kadi pisze:Ja widziałem nad naszym ZalewemZa banerem Playa Marina. Przy samej ulicy prowadzącej do wieży, ale szybko zakładała gacie
Bandazyk pisze:Kadi pisze:Ja widziałem nad naszym ZalewemZa banerem Playa Marina. Przy samej ulicy prowadzącej do wieży, ale szybko zakładała gacie
A także ja byłem na molo wtedy z Siwym chyba. Idzie Kadi - "ale się tam łomoczą za banerem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości