Paweł pisze:Ja to widzę w ten sposób, że dla mnie nie ma to znaczenia czy to Ukrainiec i na tle narodowościowym nie mam żadnych problemów.
BARTEZ pisze:Bandazyk pisze:Co do kłusowania i zabierania krótkich ryb, polecam takich ludzi wysyłać na przykład do Bydgoszczy, tam ksiądz mierzył przyrodzenia nieletnim i świetnie umiał operować miarką i obchodzić się że śliskim towarem. Chętny do przekazania swojej wiedzy w świat. Ament
Dobra robota
Przez takich niedorozwojów jak ty forum dużo traci
Bandazyk pisze:To tym bardziej powinni uważać na siebie
BCH pisze:Tu jednak lepiej chyba wstawić zdjęcie jakiegoś szczupala (akurat nie mam świeżego, bo w weekend zszedłem na zero) niż wyliczać oczywiste patologie.
Ramen
BCH pisze:Faktycznie maluch. Albo guma na marliny.
Zdjęcie eleganckie!
timi332 pisze:178 , w zasadzie ja nie dzwoniłem bo nie miałem aktualnie czym ,kolega dzwonił
Wczoraj w wyniku prowadzonej zasadzki przez Straż Ochrony Wód PZW Lublin, Społecznej Straży Rybackiej oraz przy współudziale Policji w Ostrowie Lubelskim został zatrzymany mężczyzna dokonujący nielegalnego połowu ryb na jeziorze Białym Uścimowskim przy pomocy więcierza. Mężczyzna ten w godzinach popołudniowych podjął więcierz, który znajdował się w wodzie, umieścił w nim zanętę, nie spodziewając się tego, że jest nagrywany przez naszych strażników. Za niniejsze przestępstwo grozi mu kara grzywny, ograniczenie lub pozbawienie wolności do lat dwóch.
Użytkownicy przeglądający to forum: blackduck, Google [Bot] i 7 gości