Jajakub pisze:Siwy a zakaz dotyczy łowienia czy chodzenia po wałach/schodkach ?
I jeszcze jedno pytanie a mianowicie gdzie według definicji zaczyna a gdzie kończy się budowla hydrotechniczna zwana potocznie WAŁEM (nie mylić z tym co sędziowie i organizator zrobili na ostatnich zawodach GP Okregu)
Chodzi mianowicie o to jak głęboko musisz wejść do wody żeby z tego wału zejść
miro-re pisze: . Bo żeby wejść do rzeki musisz przejść po wale. A to już może skutkować mandatem za jego deptanie. Chyba nas nie lubią.
Jajakub pisze:Siwy a zakaz dotyczy łowienia czy chodzenia po wałach/schodkach ?
I jeszcze jedno pytanie a mianowicie gdzie według definicji zaczyna a gdzie kończy się budowla hydrotechniczna zwana potocznie WAŁEM (nie mylić z tym co sędziowie i organizator zrobili na ostatnich zawodach GP Okregu)
Chodzi mianowicie o to jak głęboko musisz wejść do wody żeby z tego wału zejść
Jajakub pisze:miro-re pisze: . Bo żeby wejść do rzeki musisz przejść po wale. A to już może skutkować mandatem za jego deptanie. Chyba nas nie lubią.
Gdzie widziałeś zakaz chodzenia po wale nad ZZ?
Jajakub pisze:Czyli trzeba wieźć do wody od plaży i dreptać w stronę ujścia rzeki wodą
Albo się przynajmniej tak tłumaczyć jak by ktoś nas pytał......"jak żeś Pan tu wlazł "......
misiek1975 pisze:Jajakub pisze:Czyli trzeba wieźć do wody od plaży i dreptać w stronę ujścia rzeki wodą
Albo się przynajmniej tak tłumaczyć jak by ktoś nas pytał......"jak żeś Pan tu wlazł "......
Skoczyłem z mostu na Cienistej
BCH pisze:Czyli serio.
Niedługo to już pierdnąć nie będzie można w kierunku lustra wody...
Oczywiście dla dobra wędkarzy - żeby leszcze nie zaśmierdły, budowla hydrotechniczna się nie zawaliła i nie poczuła zgorszenia baba na rowerze z psem w wózku obserwująca wodnego skuterzystę...
Rybkarz pisze:Dobrze, że ktoś to napisał na forum, bo rok skończyłby się i nie byłbyś świadomy, że znowu „ograniczono Twoją wolność”.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 206 gości