Mietek pisze:Oj już za póżno, ale w decathlonie są robaki (tak na przyszłość)
szymon71 pisze:Koncertowa 7 (Czechów) - tam stoi z tego co wiem jedyny w Lublinie robaczkomat. To info na przyszłość dla wszystkich zapominalskich lub nie dysponujących czasem w godzinach otwarcia sklepów.
Grzegorz140 pisze:Planuje się wybrać z kolegami na majówkę na jakąś komercję z drapieżnikami, ale nie mogę znaleźć żadnego ciekawego łowiska. Ważne dla nas jest tylko właściwie to, żeby to nie była typowa wanna z rybami, tylko raczej duży zbiornik, super jeśli z możliwością wędkowania z łodzi. W grę wchodzi cała Polska, czy możecie mi coś polecić?
siwy pisze:Siemka. Pytanko mam, bo na majówkę wybieram się na mazury nad jezioro Nidzkie (Ruciane-Nida). Wiecie może czy w ZO mogę wykupić zezwolenie na 3-4dni żeby tam powędkować, czy trzeba z neta kupować? (specjalnie się rejestrować, bo inaczej jest dostępna tylko opcja dla niezrzeszonych, a chciałbym też dla Agnieszki - 2 zezwolenia potrzebuję)
siwy pisze:Siemka. Pytanko mam, bo na majówkę wybieram się na mazury nad jezioro Nidzkie (Ruciane-Nida). Wiecie może czy w ZO mogę wykupić zezwolenie na 3-4dni żeby tam powędkować, czy trzeba z neta kupować? (specjalnie się rejestrować, bo inaczej jest dostępna tylko opcja dla niezrzeszonych, a chciałbym też dla Agnieszki - 2 zezwolenia potrzebuję)
siwy pisze:Na moje szczęście to Nidzkie (dzierżawa PZW ), a będę w Ruciane Nida - mogę zezwolenia kupić z neta, wystarczy sobie wydrukować wszystko i wpisy robić normalnie zdać przy opłatach na nowy rok...a co do zakupu na miejscu, to raczej nie w weekend majówkowy
darek pisze:Kiedyś w rybce widziałem,nie wiem tylko czy okurat 12cm?
CDC pisze:darek pisze:Kiedyś w rybce widziałem,nie wiem tylko czy okurat 12cm?
W Rybce zawsze było dużo Matusiaków, nie każdy je znajdywał bo zawsze leżały w tym galimatiasie pudełkowym u Pana Mareczka na tej ladzie biegnącej przez cały sklep.
Użytkownicy przeglądający to forum: darek i 3 gości